SİVAS / KOYULHİSAR - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Aşağıkale Mahallesi Bükebağı Sokak No1 Koyulhisar /SİVAS
Vizyon
Okul olarak devamlı öğrenen, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, kendisini yenileyen, sorumluluk duygusu gelişmiş, ilerleyen teknolojik gelişimi takip edebilecek bilgi- beceri ile sağlam bir beden ve ruh yapısına sahip, milli ve manevi değerleri benimseyen, Atatürkçü Düşünce Sistemini kalbine yerleştirmiş ve davranışlarına yansıtmış, çağdaş, kendisi ve toplumu ile barışık, düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, nitelikli insanlar yetiştirerek, sağlıklı bir toplumu sürekli kılmak.
Misyon
Bütün öğrencilerin ülkemizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, iletişim becerisi gelişmiş, insan haklarına saygılı, vatan millet sevgisi, evrensel değerleri ilke edinmenin yanı sıra Atatürkçü Düşünce Sistemini özümsemiş ve bunu bir yaşam tarzı olarak benimsemiş, toplum kurallarına uyan ve kültürlü, becerikli, eğitimli, Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Okulumuz 1 Anasınıfı ve 4 sınıftan oluşmakta olup normal öğretim uygulanmakatadır
08.30-12.20
Öğrencilerimizin çoğunluğu köylerden taşıma yoluyla okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Koyulhisar ilçesi Aşağıkale Mahallesinde olup D-100 Karayoluna 100 m mesafededir.
İl merkezine 175 km ilçe merkezine 5 km
Okulumuz 1985 yılında hizmete açılmıştır.